«Tusen takk for en flott kveld hos dere, trivelig vertskap, god mat og drikke i fine omgivelser. Har fått bare positive tilbakemeldinger fra alle som var med.»

– Jostein Sveen, Direktør Rica Park Hotel Drammen

«Det er så spennende her, det ser ved første øyekast ut som alt er i en helhet, men ettersom tida går, så oppdager jeg stadig nye detaljer som gir minner om andre tider og steder. Dere må aldri forandre dere så mye at dere blir strømlinjeformet!»

– Anonym

«Vi kjenner at maten her er god for kroppene våre, og vi sover så godt og er uthvilte når vi våkner.»

– Sitat to fornøyde gjester

«Lørdagens oppsetning med Brageteateret trakk fullt hus, og liungene viste nok en gang at de gjerne stiller opp når de inviteres lokalt, og tilbudet er bra.»

– Lierposten

«Vi hadde et flott korseminar en helg i april og alle var veldig fornøyde!
Serveringen var fantastisk, og alt gled glatt og udramatisk. Veldig flott sted for slike arrangementer.»

– Mette Hustad

«Fantastisk plass, nydelig mat, koselige mennesker og hyggelig atmosfære! Kan anbefales på det varmeste til både kjærestepar, familieturer og større grupper! Vi var ca 20stk og hadde det helt supert.»

– Mari Midttun Gustavsen 

«Kjempegod mat, koselige omgivelser. Morsomt å hilse på salamandere. Liker å se hvordan dere bruker det dere har, lager det morsomt, upretensiøst og hyggelig. Vi kommer gjerne igjen. Det passer godt for våre samlinger og ligger ypperlig til.»

– Birgit Løitegaard 

booking.com logo

Vi er stolte over vår høye rangering på booking.com!